KUZU BÜTÜN

Kuyruğu alınmış karkas kuzu.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU BUT KEMİKSİZ

Kuzu ksıa inciksiz çatal butun kemikleri sıyrılmış halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU GERDAN

Kuzu karkasın boyun kısmıdır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU İNCİK

Kuzu bütün kaval kemiğini içine alan etli bölümüdür.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU KEMİKSİZ KABURGA

Kuzu kafesin kaburga kısmının kemikleri sıyrılarak üretilir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU KISA İNCİKSİZ BUT

Kuzu butun boşluk kaski ve incikleri ayrılmış kısmıdır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU KOL KEMİKSİZ

Kuzu kolun kemikleri sıyrılmış halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU BUT PİRZOLA

Kuzu karkasın kol, gerdan ve döş kısmı çıkarılmış halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

KUZU ÇATAL BUT

Kuzu kaski ve kuzu boşluğu da içeren bütün halde,kuyruksuz kuzu bölümüdür.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

KUZU KAFES PİRZOLA

Kuzu karkasın kemikli kaburga ve sırt kısmıdır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

KUZU KALEM PİRZOLA

Kuzu sırt bölümünün tarak kemiği çıkarıldıktan sonra kaburga kemiklerinin bir kısmı ile dilimlenmiş halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

KUZU KISA ÇATAL BUT

Kuzu butun boşluk ve kaski (fleto) kısımları ayrılarak üretilir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

KUZU KOL

Kuzu karkasın kürek ve inciği kapsayan kemikli bölümüdür.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

KUZU KASKİ

Kuzu karkasın bel kısmıdır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz