Tabaklı Baget

Sırtsız but orta eklem yerinden kesilmesiyle elde edilen but’un ayağa yakın kısmıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Bütün Piliç

Bütün piliçlerin iç organları ve boynu çıkarıldıktan sonra yıkanıp temizlenir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Derili Fileto

Sırtsız göğüsten lades ve göğüs kemiğinin ayrılması ile elde edilen kemiksiz, derisi üzerinde bulunan göğüs etidir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Göğüs Sote

Göğüs etinin 2-3 cm.lik parçalar halinde doğranması ile elde edilir.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Kelebek Pirzola

Göğüs kemiğinin arkasında bulunan sırt etinin özel bir metotla ayrılması ile elde edilir. Izgara ve kiremitte pişirme için oldukça uygun bir üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Kırlangıç Piliç Bonfile

Göğüs etinin iç katmanıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Üst Kanat

Göğüs ekleminin bağlı olduğu kanat parçasıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Bonfile

Filetodan iç lopları ayrıldıktan sonra kalan etin, ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

Tabaklı Derili But Pirzola

Sarma eti kemiğinden sıyrılarak, kemiği koparılmadan derisi üzerinde bırakılmış halde üretilir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

Tabaklı Göğüs Çorbalık

Pilicin bütün göğsünden sırt kısmının ayrılması ile elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

Tabaklı Kanat Izgara

Bütün kanadın uç kısmı kesildikten sonra kalan parçanın ikiye kesilerek karışık dizilmesiyle elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

 Tabaklı Kemikli Kuşbaşı

Küçük piliçler altı parçaya bölünerek tabaklanır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

Tabaklı Uçsuz Kanat

Bütün kanatın uç kısmı alınarak elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

Tabaklı Yaprak Kanat

Bütün kanadın uç ve dip eklemi kesildikten sonra kalan orta eklemidir.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz