
Tabaklı Baget
Sırtsız but orta eklem yerinden kesilmesiyle elde edilen but’un ayağa yakın kısmıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Bütün Piliç
Bütün piliçlerin iç organları ve boynu çıkarıldıktan sonra yıkanıp temizlenir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Derili Fileto
Sırtsız göğüsten lades ve göğüs kemiğinin ayrılması ile elde edilen kemiksiz, derisi üzerinde bulunan göğüs etidir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Göğüs Sote
Göğüs etinin 2-3 cm.lik parçalar halinde doğranması ile elde edilir.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Kelebek Pirzola
Göğüs kemiğinin arkasında bulunan sırt etinin özel bir metotla ayrılması ile elde edilir. Izgara ve kiremitte pişirme için oldukça uygun bir üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Kırlangıç Piliç Bonfile
Göğüs etinin iç katmanıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

Tabaklı Üst Kanat
Göğüs ekleminin bağlı olduğu kanat parçasıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.