
DANA KOL
Kuzu karkasın kürek ve inciği kapsayan kemikli bölümüdür.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

5’Lİ SET
Dana nuar, Konturnar, Tranç, Yumurta ve Sokumdan oluşan gruptur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA BONFİLE
Dana karkasın bekinin iç kısmında yer alan kemiksiz etidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA KEMİKSİZ KÜREK
Dana küreğin kemiksiz kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA KONTRAFİLE
Dana karkasın bel kısmının kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA KABURGA
Dana kol kaburga kısmının kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA NUAR
Dana sokumdan inciğe doğru uzanan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA TRANÇ
Dana butun çanak kemiği ile diz eklemi arasında bulunan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.