DANA KOL

Kuzu karkasın kürek ve inciği kapsayan kemikli bölümüdür.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

5’Lİ SET

Dana nuar, Konturnar, Tranç, Yumurta ve Sokumdan oluşan gruptur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA BONFİLE

Dana karkasın bekinin iç kısmında yer alan kemiksiz etidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA KEMİKSİZ KÜREK

Dana küreğin kemiksiz kısmıdır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA KONTRAFİLE

Dana karkasın bel kısmının kemikleri sıyrılmış halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA KABURGA

Dana kol kaburga kısmının kemikleri sıyrılmış halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA NUAR

Dana sokumdan inciğe doğru uzanan kas grubudur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA TRANÇ

Dana butun çanak kemiği ile diz eklemi arasında bulunan kas grubudur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

DANA BUT

Dörde Bölünmüş dana karkasın arka çeyreğidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA ANTRİKOT

Dana karkasın sırt kısmında yer alan kas grubudur.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA BOŞLUK

Dana butun karın boşluğunu saran kısmının kemiksiz şeklidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA KISA BUT ORTA KEMİKLİ

Kısa kemikli butun orta kemiği hariç tüm kemikleri sıyrılarak üretilir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA KISA BUT

Dana bütün fileto ve boşluk kısımları ayrılarak üretilen incik, uyluk ve leğen kemiğini içeren kısmıdır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA FİLETO

Dana butun bel omurları ve üzerindeki kontrfile ve bonfileden oluşan üründür.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA KUŞBAŞI

Dana karkasın lop et kısımlarından doğranarak hazırlanır.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz

DANA BUT ORTA KEMİKLİ

Bütün haldeki dana butun orta kemiği dışında tüm kemikleri sıyrılmış halidir.

Raf Ömrü: 6 gün

Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat dereced muhafaza ediniz