
KUZU BÜTÜN
Kuyruğu alınmış karkas kuzu.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU BUT KEMİKSİZ
Kuzu ksıa inciksiz çatal butun kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU GERDAN
Kuzu karkasın boyun kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU İNCİK
Kuzu bütün kaval kemiğini içine alan etli bölümüdür.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU KEMİKSİZ KABURGA
Kuzu kafesin kaburga kısmının kemikleri sıyrılarak üretilir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU KISA İNCİKSİZ BUT
Kuzu butun boşluk kaski ve incikleri ayrılmış kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.

KUZU KOL KEMİKSİZ
Kuzu kolun kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4 Santigrat derecede, dondurulmuş ürünlerimizi -18 Santigrat derecede muhafaza ediniz.